Chrupki kukurydziane z solą morską bezglutenowe BIO 50g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Chrupki kukurydziane z solą morską bezglutenowe BIO 50g
Ekologiczne, bezglutenowe chrupki kukurydziane z dodatkiem soli morskiej.
Składniki
grys kukurydziany* 79%, olej słonecznikowy*, sól morska 0,9%. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Tabela wartości odżywczych
| Wartość energetyczna w 100g produktu |
557kcal 2 330kJ |
| Tłuszcz, w tym: | 37g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 3,3g |
| Węglowodany, w tym: | 49,1g |
| - cukry | 0,8g |
| Błonnik | 0g |
| Białko | 5,9g |
| Sól | 0,59g |
Zalecane warunki przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Paluszki bezglutenowe 100g
Bezglutenowy makaron Filini (nitka cienka) 250g
Przekąska owocowa o smaku jabłko-malina-czarna porzeczka 15g
Bezglutenowy kisiel jagodowy 40g
1,49 zł