Chrupki ryżowe ze śliwkami i cynamonem bezglutenowe BIO 55g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Chrupki ryżowe ze śliwkami i cynamonem bezglutenowe BIO 55g
Składniki
brązowy ryż*, olej słonecznikowy*, agawa sproszkowana*, śliwka sproszkowana* (2%), burak sproszkowany*, naturalny aromat śliwkowy, mielony cynamon* (0,5%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Opis
Chrupki ryżowe ze śliwkami i cynamonem. Produkt odpowiedni dla wegan. Pakowano w atmosferze ochronnej
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1815 kJ / 432 kcal
Tłuszcz: 15,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 65,3 g
w tym cukry: 23 g
Błonnik: 5,9 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,08 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzeszki ziemne oraz mleko (łącznie z laktozą)
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Chrupki jaglane barbecue bezglutenowe BIO 75g

Bezglutenowe paluszki solone BIO 45g
Agnieszka
,Bardzo dobry śliwkowy smak.Bardzo naturalny i najważniejsze bez cukru.Polecam bardzo te chrupki..