Bezglutenowe chrupki kukurydziane Mini Teddy BIO 4x15g
Opis
Bezglutenowe chrupki kukurydziane Mini Teddy BIO 4x15g
Ekologiczne chrupki kukurydziano-ryżowe z dodatkiem marchwi i dyni są przeznaczone dla dzieci od 7 miesiąca życia. Ponieważ są wyprodukowane tylko z naturalnych składników, bez żadnych dodatków chemicznych, warto je wprowadzać jako jeden z pierwszych pokarmów do nauki gryzienia. Ich wyjątkowy, zabawny kształt misiów Teddy zachwyci każdego malucha.
Produkt jest bezglutenowy, nie zawiera laktozy, soi i orzechów. Nie zawiera żadnych dodatków cukru i soli.
Składniki:
Kukurydza* 53% (mąka i/lub ziarna), mąka ryżowa*, olej słonecznikowy*, suszona marchew* 5%, suszona dynia*5%.
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przez bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 447 kcal / 1 976 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 15 g |
- kwasy nasycone | 1,9 g |
Węglowodany, w tym: | 59 g |
- cukry | 2,7 g |
Białko | 6,5 g |
Sól | 0,03 g |
Witamina B1 | 0,5 mg |
Kraj produkcji:
Słowacja
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!