Ciastko z pastą orzechową i czekoladą bezglutenowe 50g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Ciastko z pastą orzechową i czekoladą bezglutenowe 50g
Peanut Butter Chocolate Soft Cookie to wegańskie bezglutenowe ciastko z pastą orzechową i czekoladą
Składniki
pasta z orzechów arachidowych 33%,błonnik z korzenia cykorii,bezglutenowe płatki owsiane,mąka z orzechów arachidowych 11%,orzechy arachidowe 9%,wegańska czekolada 8%(substancja słodząca:maltitol,masło kakaowe,miazga kakaowa,proszek kakaowy,bezglutenowa mąka owsiana(3%),emulgator(lecytyna słonecznikowa),stewia(glikozydy stewiolowe))emulgator:lecytyny z rzepaku,sól himalajska, naturalny aromat
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
472kcal 1 958kJ |
Tłuszcz, w tym: | 31,4g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 5,4g |
Węglowodany, w tym: | 20,2g |
- cukry | 7,1g |
Błonnik | 21,5g |
Białko | 16,6g |
Sól | 0,7g |
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Baton Daleko jeszcze? 40g
7,29 zł