Bezglutenowe miękkie ciasteczko Brownie proteinowe 50g
Opis
Bezglutenowe miękkie ciasteczko Brownie proteinowe 50g
Ciastko proteinowe czekoladowe z orzechami nerkowca:
- produkt bezglutenowy,
- wysoka zawartość błonnika pokarmowego,
- źródło naturalnego magnezu i żelaza.
Składniki
Błonnik z korzenia cykorii, koncentrat białka serwatkowego (z mleka) zawierający 80% białka 15%, kakao 11%, czekolada 11% (miazga kakaowa, cukier trzcinowy nierafinowany, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny z rzepaku), pasta z orzechów arachidowych, orzechy nerkowca 8%, cukier trzcinowy nierafinowany, bezglutenowe płatki owsiane, olej rzepakowy, naturalny aromat, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, sól himalajska.
Alergeny
Produkt może zawierać sezam i orzechy.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
431kcal 1 792kJ |
Tłuszcz, w tym: | 23g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 9,3g |
Węglowodany, w tym: | 29g |
- cukry | 25g |
Błonnik | 21g |
Białko | 18g |
Sól | 0,68g |
Żelazo | 9mg (64%)* |
Magnez | 123mg (33%)* |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!

Ewelina �...
,Dobre ciastko - smaczna przekaska