Czekolada biała z algami i czarną solą bez cukru 75g
Opis
Czekolada biała z algami i czarną solą bez cukru 75g
Bezglutenowa czekolada biała z algami i czarną solą morską słodzona maltitolem stanowi doskonałą przekąskę. Połączenie słodkiej czekolady, alg i soli sprawia, że każda kostka rozpływa się w ustach.
Czekolada wytwarzana jest bez użycia cukru i bez składników zawierających gluten.
Składniki:
Substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (19%), inulina, chlorella (0,4%), czarna sól morska (1%), emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat waniliowy.
Masa kakaowa min. 27%.
Sposób spożycia:
Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 454 kcal / 1 882 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 31 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
Węglowodany, w tym: | 57 g |
- cukry | 7 g |
- alkohole wielowodorotlenowe (poliole) | 49 g |
Błonnik | 3 g |
Białko | 5 g |
Sól | 1,15 g |
*produkt zawiera naturalnie występujące cukry
1 WW=29 g; 1 WBT=33 g.
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać orzechy, soję i sezam.
Kraj produkcji:
Hiszpania
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!

Ewelina Kulas
,Zdecydoewanie moja ulubiona. Uwielbiam
Małgorzata S...
,Ciekawy smak napewno kupię kolejnym razem