Czekolada wegańska z orzechami laskowymi bez dodatku cukru BIO 70g
Opis
Czekolada wegańska z orzechami laskowymi bez dodatku cukru BIO 70g
Czekolada wegańska z orzechami laskowymi bez dodatku cukru. Niesamowicie gładka, pralinowa czekolada słodzona wyłącznie organicznym erytrytolem – naturalnym słodzikiem, który nie wpływa na poziom cukru we krwi i nie ma kalorii. Ale co najważniejsze – jest uzależniająco pyszna.
Składniki
Masa kakaowa*, substancja słodząca: Erytrytol*, orzechy laskowe*, Masło kakaowe*, Krem kokosowy*, Lecytyna słonecznikowa*. Kakao minimum 53%. (* - z ekologicznych upraw rolnych). Może zawierać śladowe ilości innych orzechów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Alergeny
orzechy
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
640kcal 2 274kJ |
Tłuszcz, w tym: | 50g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 28g |
Węglowodany, w tym: | 29g |
- cukry | 2g |
Błonnik | 0g |
Białko | 9,3g |
Sól | 0,06g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w ciemnym. suchym i chłodnym miejscu. Optymalna temperatura: 16-18 st. C
Kraj producenta
Bułgaria
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!

