Danie żółte curry z brązowymi pieczarkami i ciecierzycą bezglutenowe BIO 283g
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Danie żółte curry z brązowymi pieczarkami i ciecierzycą bezglutenowe BIO 283g
Ekologiczne, bezglutenowe danie gotowe z brązowymi pieczarkami, ciecierzycą i warzywami w sosie na bazie żółtego curry i kokosa.
Składniki
woda, krem kokosowy* (ekstrakt z kokosa* 60%, woda), pieczarka brązowa* (łac. Agaricus bisporus) 17%, papryka*, marchew*, ciecierzyca* 7,5%, smażona cebula* (cebula* , olej słonecznikowy*), skrobia kukurydziana*, cukier*, tajskie przyprawy curry* 0,8% (zawiera: cebulę*, paprykę*, czosnek*, chili*), sól morska, chili*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
102kcal 425kJ |
Tłuszcz, w tym: | 4,7g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 3,9g |
Węglowodany, w tym: | 10,8g |
- cukry | 4,4g |
Błonnik | 2,7g |
Białko | 2,8g |
Sól | 0,79g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze 0-25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Kraj producenta
Litwa
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!

