Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa 440g
Opis
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa 440g
Ziarna fasoli "Jaś" w sosie pomidorowym. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.
Składniki
woda, fasola "Jaś" 65 %, koncentrat pomidorowy 15 %, cebula, cukier, skrobia kukurydziana, hydrolizat białka roślinnego (zawiera SOJĘ), olej rzepakowy, sól, bulion wegetariański [maltodektryna, sól, warzywa suszone (marchew, natka pietruszki, liście SELERA, por, cebula), cukier, olej rzepakowy, kurkuma, pieprz czarny, lubczyk liść, naturalny aromat], przyprawy ziołowe (zawierają GORCZYCĘ), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, przyprawy, aromat z ekstraktu drożdżowego.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
123kcal 518kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0,8g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0g |
Węglowodany, w tym: | 20g |
- cukry | 3,6g |
Błonnik | 4,3g |
Białko | 6,2g |
Sól | 0,49g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.
Kraj producenta
Polska
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!






Sylwia
,Pyszna i sycąca potrawa. W żaden sposób nie różni się smakowo od potrawy zawierającej gluten.