Grissini z mąki półpełnoziarnistej BIO 120g
Opis
Grissini z mąki półpełnoziarnistej BIO 120g
Grissini to autentyczne włoskie paluszki chlebowe, które powstają z delikatnie przetworzonej mąki pszennej o półpełnoziarnistej konsystencji. Ich wyjątkowa receptura oraz tradycyjne wytwarzanie nadają im wyjątkowy smak i chrupkość. Te kruche paluszki doskonale sprawdzają się jako przekąska do wina, dipów, czy jako dodatek do sałatek. Dzięki swojej prostocie i wyjątkowemu smakowi, Grissini są idealnym uzupełnieniem różnorodnych potraw i gwarantują autentycznie włoskie doznania kulinarne. Z pewnością staną się ulubioną przekąską dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej.
Składniki
Mąka PSZENNA półpełnoziarnista* 88% (Włochy), oliwa z oliwek extra virgin* 4,4% (Włochy), drożdże, sól morska,
semolina z PSZENICY durum*, mąka słodu JĘCZMIENNEGO*, antyoksydant: ekstrakt z rozmarynu.*składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
418kcal 1 749kJ |
Tłuszcz, w tym: | 6,3g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1g |
Węglowodany, w tym: | 74g |
- cukry | 2,2g |
Błonnik | 5,2g |
Białko | 13g |
Sól | 2g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od bezpośredniego źródła światła.
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!

