Majeranek liofilizowany bezglutenowy BIO 5g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Majeranek liofilizowany bezglutenowy BIO 5g
Liofilizowany majeranek można wykorzystać w formie przyprawy, np. do kiełbas, pasztetów, dań z wieprzowiny, sosów na bazie pomidorów, tradycyjnych zup kuchni polskiej lub jako składnik ziołowego naparu.
Składniki
majeranek liofilizowany* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
307kcal 1 284kJ |
Tłuszcz, w tym: | 6,2g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 2,3g |
Węglowodany, w tym: | 63g |
- cukry | 4g |
Błonnik | 23g |
Białko | 11g |
Sól | 0,34g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym i zacienionym miejscu.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!