Mąka ryżowa bezglutenowa 400g
Opis
Mąka ryżowa bezglutenowa 400g
Wszystkie produkty Incola certyfikowane są przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Mąka ryżowa jest produktem bezglutenowym, niealergizującym. Wstępnie skleikowana, może spełniać role tekstur twórczą w produktach wypiekowych. Stanowi dobre źródło niacyny, witaminy B6, witaminy B1 oraz magnez, żelaza i cynku. Ponadto jest bogata w błonnik pokarmowy. Znakomicie sprawdza się jako dodatek do wypieków jak również zagęszczania zup oraz sosów.
Składniki:
Mąka ryżowa
Tabela wartości odżywczych:
Wartość energetyczna w 100g produktu | 324kcal 1354kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0g |
Węglowodany, w tym: | 79g |
- cukry | 0,7g |
Błonnik | 0,19g |
Białko | 0g |
Sól | 0g |
Informacje dodatkowe
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Bezglutenowa mąka gryczana biała 1kg
21,49 zł

Bezglutenowy fix do śmietany 9g
0,62 zł

Bezglutenowa mąka ryżowa 500g
9,99 zł

Bezglutenowa mąka owsiana 800g
14,56 zł

Płatki owsiane bezglutenowe BIO 1kg