Mąka ryżowa bezglutenowa 400g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Mąka ryżowa bezglutenowa 400g
Wszystkie produkty Incola certyfikowane są przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Mąka ryżowa jest produktem bezglutenowym, niealergizującym. Wstępnie skleikowana, może spełniać role tekstur twórczą w produktach wypiekowych. Stanowi dobre źródło niacyny, witaminy B6, witaminy B1 oraz magnez, żelaza i cynku. Ponadto jest bogata w błonnik pokarmowy. Znakomicie sprawdza się jako dodatek do wypieków jak również zagęszczania zup oraz sosów.
Składniki
Mąka ryżowa
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
365kcal 1 550kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4g |
Węglowodany, w tym: | 81g |
- cukry | 0g |
Błonnik | 0g |
Białko | 8g |
Sól | 0g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
bez dodatku cukru
bez glutenu
bez jajek
bez laktozy
dla Wegan
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Mąka gryczana bezglutenowa 400g

Bezglutenowy makaron Filini (nitka cienka) 250g

Bezglutenowe drożdże suszone 7g
5,95 zł

Bezglutenowy budyń waniliowy 40g
1,39 zł

Bezglutenowe chipsy solone 70g

Bezglutenowy fix do śmietany 9g
0,79 zł