Mąka z białej kukurydzy bezglutenowa BIO 500g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Mąka z białej kukurydzy bezglutenowa BIO 500g
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Użyj ją do tortilli, ciast, muffinek, naleśników, focaccia.
Składniki
ekologiczna mąka z białej kukurydzy.
Alergeny
Może zawierać SOJĘ
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
346kcal 1 468kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5g |
Węglowodany, w tym: | 76g |
- cukry | 0,5g |
Błonnik | 2,5g |
Białko | 7g |
Sól | 0,1g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!