Makaron (2-jajeczny) wstążka BIO 250g
Opis
Makaron (2-jajeczny) wstążka BIO 250g
Składniki
Semolina (mąka z pszenicy durum)*, jaja świeże* (9%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przygotowania
Makaron gotować w osolonej wodzie przez 4 - 8 min, w proporcji 100g makaronu na 1 l wody.
Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna: 1569 kJ / 370 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Weglowodany: 73 g
w tym cukry: 2,3 g
Białko: 13 g
Sól: 0,04 g
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Proszek do pieczenia BIO 12g

Wafle domowe orkiszowe BIO 190g
5,85 zł

Cukier waniliowy BIO 20g

Makaron pełnoziarnisty orkiszowy spirelli BIO 400g

Makaron orkiszowy p/z orkiszowy Spaghetti BIO 400g

Sos do spaghetti BIO 550g
10,09 zł
Anna K****k
,Bardzo dobry