Makaron Liguori GLUTEN FREE Spaghetti 400g
Opis
Makaron Liguori GLUTEN FREE Spaghetti 400g
Odkryj smak Włoch z bezglutenowym makaronem spaghetti Liguori. Wykonany z precyzją i pasją we Włoszech, ten makaron łączy tradycję z innowacją. Skomponowany z mąki z brązowego ryżu mąki z żółtej kukurydzy oraz mąki z białej kukurydzy, gwarantuje przyjemne doznania kulinarne bez obaw o gluten. Każdy sęk makaronu doskonale trzyma sos, zapewniając smaczny kęs za każdym razem. Idealny do klasycznych dań ze spaghetti lub prostego aglio e olio, bezglutenowy makaron spaghetti Liguori przynosi autentyczny smak Włoch prosto na Twój stół, nadając każdemu posiłkowi wyjątkowego smaku.
Składniki
mąka z brązowego ryżu 36 %, mąka z kukurydzy żółtej 32,5 %, mąka z kukurydzy białej 20 %, skrobia ziemniaczana 11 %, emulgator (mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
Alergeny
Produkt może zawierać soję
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
356kcal 1 511kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,6g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3g |
Węglowodany, w tym: | 78g |
- cukry | 0,5g |
Błonnik | 0,9g |
Białko | 7g |
Sól | 0,02g |
Zalecane warunki przechowywania
W suchym i chłodnym miejscu
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


