Makaron Liguori GLUTEN FREE Fusilli 400g
Opis
Makaron Liguori GLUTEN FREE Fusilli 400g
Ten makaron jest świadectwem kreatywności i jakości włoskiego wyrabiania makaronu. Wykonany wyłącznie z najlepszych składników bezglutenowych, w tym mąki z brązowego ryżu mąki z żółtej kukurydzy, mąki z białej kukurydzy, oferuje sprężystą teksturę i doskonałą retencję smaku. Spirale idealnie nadają się do zatrzymywania zarówno delikatnych, jak i mocnych sosów, czyniąc każdy posiłek wizualnie atrakcyjnym i smacznie satysfakcjonującym. Niezależnie od tego, czy jest mieszany z żywym pesto czy kremowym sosem, bezglutenowy makaron fusilli Liguori jest doskonałym wyborem na zdrowy, smakowity i wizualnie zachwycający posiłek, który zachwyci wszystkie podniebienia, a w szczególności osoby na diecie bezglutenowej.
Składniki
mąka z brązowego ryżu 36 %, mąka z kukurydzy żółtej 32,5 %, mąka z kukurydzy białej 20 %, skrobia ziemniaczana 11 %, emulgator (mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych)
Alergeny
Produkt może zawierać SOJĘ
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
356kcal 1 511kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,6g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3g |
Węglowodany, w tym: | 78g |
- cukry | 0,5g |
Błonnik | 0,9g |
Białko | 7g |
Sól | 0,02g |
Zalecane warunki przechowywania
W suchym i chłodnym miejscu
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!



