Makaron Liguori Integrale Farfalle pełnoziarnisty Nr30 BIO 500g
Opis
Makaron Liguori Integrale Farfalle pełnoziarnisty Nr30 BIO 500g
Ekologiczny makaron Integrale Farfalle marki Liguori to produkt w jakości BIO, który powstaje we Włoszech na bazie tradycyjnej receptury, udoskonalanej przez ponad 200 lat. Do produkcji makaronów z linii Integrale używa się krystalicznie czystej wody źródlanej i pełnoziarnistej mąki z pszenicy durum, pochodzącej z certyfikowanych upraw ekologicznych. Tego typu makaron obfituje w błonnik, korzystnie wpływający na pracę przewodu pokarmowego. Kolejną niepowtarzalną cechą wyrobu produktów tej marki jest metoda powolnego suszenia ciasta w niskich temperaturach, która sprawia, że produkt zachowuje właściwości odżywcze i naturalny smak domowego makaronu. Makarony Liguori dostępne są w papierowych opakowaniach, nadających się do recyklingu, gdyż troska o środowisko i poszanowanie natury jest dla firmy priorytetem. Farfalle mają kształt kokardek, które świetnie sprawdzają się jako składnik sałatki.
Składniki
Tabela wartości odżywczych
| Wartość energetyczna w 100g produktu |
346kcal 1 464kJ |
| Tłuszcz, w tym: | 2g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3g |
| Węglowodany, w tym: | 65g |
| - cukry | 3,5g |
| Błonnik | 8g |
| Białko | 13g |
| Sól | 0g |
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Monika
,Znakomity!