Makaron fusilli z pszenicy durum BIO 500g
Opis
Makaron fusilli z pszenicy durum BIO 500g
Wybieramy najlepsze ekologiczne odmiany pszenicy, mielimy je w naszym młynie i mieszamy je z wodą źródlaną ze wzgórz w sąsiedniej fabryce makaronów, która zajmuje się produkcją makaronu Girolomoni.
Po wyjęciu nasz makaron odpoczywa przez 7 do 12 godzin w temperaturze 65 stopni, zależnie od formatu. Ten powolny proces suszenia zachowuje składniki odżywcze i wydobywa cały smak i aromat pszenicy.
Składniki
mąka z PSZENICY durum BIO
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
358kcal 1 519kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,7g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4g |
Węglowodany, w tym: | 73g |
- cukry | 3,4g |
Błonnik | 2,4g |
Białko | 11,5g |
Sól | 0,01g |
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Proszek do pieczenia BIO 15g
1,39 zł
Sok z cytryn 100% BIO 250ml
10,49 zł
Sok z buraka 750ml
7,02 zł