Makaron spaghetti semolinowy BIO 500g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron spaghetti semolinowy BIO 500g
Produkt powstał na bazie ekologicznych składników, tj. mąki pszenicy durum pochodzącej z certyfikowanych upraw.
Składniki:
semolina z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przygotowania
Makaron należy gotować w proporcji 1,5 l wody na 100 g makaronu, z dodatkiem 15 g soli przez ok. 11 minut.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 351kcal / 1 474kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,1g |
- kwasy nasycone | 0,2g |
Węglowodany, w tym: | 73g |
- cukry | 3,1g |
Błonnik | 2,9g |
Białko | 11 g |
Sól | 0g |
Informacja o alergenach
Produkt zawiera gluten.
Kraj produkcji
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Sos pomidorowy Passata BIO 500g
12,19 zł

Chałwa miodowa BIO 75g
16,39 zł

Płatki kukurydziane jasne BIO 250g
13,29 zł

Proszek do pieczenia BIO 12g
1,69 zł

Cukier waniliowy BIO 20g
4,09 zł
Anna K****k
,Dobry makaron
Grzegorz C*****i
,Dobry makaron ;)