Makaron (konjac) typu noodle spaghetti bezglutenowy BIO 270g (200g)
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Makaron (konjac) typu noodle spaghetti bezglutenowy BIO 270g (200g)
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.
Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika.
Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje.
NOWA RECEPTURA - bez zapachu! Gotowe w 2 minuty. Spróbuj koniecznie.
Składniki
woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik OWSIANY* (bez glutenu). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY
Sposób użycia
Etap I: przepłukać zimną wodą 2-3 razy (opcjonalnie)
Etap II: smażyć na patelni przez 1-2 minuty lub podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę
Etap III: dodać do ulubionego sosu, zupy lub sałatki
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
9kcal 35kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0g |
Węglowodany, w tym: | 0g |
- cukry | 0g |
Błonnik | 4g |
Białko | 0,2g |
Sól | 0g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksimum 1 tydzień.
Kraj producenta
Wielka Brytania
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!






Zofia
,Bardzo dobry po ugotowaniu