Makaron kukurydziany świderki fusilli bezglutenowy BIO 300g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron kukurydziany świderki fusilli bezglutenowy BIO 300g
Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 10-12 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju.
Składniki
mąka kukurydziana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Produkt może zawierać SOJĘ.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
360kcal 1 528kJ |
Tłuszcz, w tym: | 2g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6g |
Węglowodany, w tym: | 71g |
- cukry | 0,6g |
Błonnik | 0g |
Białko | 8,5g |
Sól | 0,015g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25 stopni Celsjusza i wilgotności względnej do 70 %. Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych.
Kraj producenta
Czechy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Napój jaglany bez dodatku cukrów bezglutenowy BIO 1L

Zakwas z buraków BIO 300ml
8,19 zł