Makaron (orkiszowy) gniazda BIO 250g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron (orkiszowy) gniazda BIO 250g
Mąka z której wyrabiany jest makaron Bartolini orkiszowy, uzyskiwana jest wyłącznie z pełnego przemiału ziarna orkiszu - łuski, bielma i zarodka, dzięki czemu stanowi on cenne źródło błonnika.
Składniki:
Mąka orkiszowa razowa typ 2000* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Tabela wartości odżywczych w 100g
Wartość energetyczna: 668 kJ / 158 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 28 g
w tym cukry: 1 g
Błonnik: 4,4 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,01 g
Sposób przechowywania:
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Sposób przygotowania:
Przed spożyciem gotować 7 minut, al dente 6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
Kraj producenta:
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Makaron orkiszowy razowy świderki BIO 250g

Proszek do pieczenia BIO 12g
1,69 zł

Makaron z groszku świderki 250g
7,79 zł

Wafle domowe orkiszowe BIO 190g
16,09 zł