Makaron orkiszowy razowy świderki BIO 250g
Wysyłka w:
48 godzin
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Makaron orkiszowy razowy świderki BIO 250g
Makaron ten wyrabiamy z mąki uzyskanej z pełnego przemiału ziarna ORKISZU - łuski, bielma i zarodka, dzięki czemu stanowi on cenne źródło błonnika.
Ziarna ORKISZU użyte do wyrobu mąki na makaron pochodzą wyłącznie z ekologicznych, polskich upraw.
Rzemieślnicze metody produkcji, w tym zastosowanie matryc z brązu, nadają makaronowi chropowatą powierzchnię zapewniającą idealne przeleganie sosu.
Składniki
ekologiczna mąka z PSZENICY ORKISZ razowa typ 2000
Alergeny
Produkt może zawierać JAJA
Sposób użycia
Przed spożyciem gotować ok. 7 minut, al dente 6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
Tabela wartości odżywczych
| Wartość energetyczna w 100g produktu |
158kcal 668kJ |
| Tłuszcz, w tym: | 1,2g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3g |
| Węglowodany, w tym: | 28g |
| - cukry | 1g |
| Błonnik | 4,4g |
| Białko | 6,2g |
| Sól | 0,01g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Makaron (orkiszowy) gniazda BIO 250g
Orkisz ekspandowany BIO 80g
4,89 zł
Mąka orkiszowa typ 700 BIO 1kg
15,69 zł
Cukier waniliowy BIO 8g
2,19 zł
Bezglutenowa kasza jaglana BIO 1kg
Makaron orkiszowy spaghetti BIO 500g
Katarzyna
,Najbardziej lubię owoce l...