Makaron penne proteinowy wielowarzywny bezglutenowy BIO 250g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Makaron penne proteinowy wielowarzywny bezglutenowy BIO 250g
Składniki
25 % mąka z soczewicy*, 25 % mąka z ciecierzycy*, 25 % mąka z grochu*, 25 % mąka z fasoli*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać SOJĘ
Sposób użycia
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 4 - 5 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
307kcal 1 296kJ |
Tłuszcz, w tym: | 2,3g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4g |
Węglowodany, w tym: | 44g |
- cukry | 1,8g |
Błonnik | 14g |
Białko | 21g |
Sól | 0,005g |
Potas | 877mg (44%)** |
Magnez | 113mg (30%)** |
Żelazo | 7mg (50%)** |
Miedź | 0,97mg (97%)** |
** dzienna referencyjna wartość spożycia
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Karob nieprażony BIO 400g
13,79 zł

Kotlety sojowe 100g
4,49 zł

Makaron z groszku świderki 250g
7,49 zł