Makaron penne proteinowy wielowarzywny bezglutenowy BIO 250g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Makaron penne proteinowy wielowarzywny bezglutenowy BIO 250g
Składniki
25 % mąka z soczewicy*, 25 % mąka z ciecierzycy*, 25 % mąka z grochu*, 25 % mąka z fasoli*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać SOJĘ
Sposób użycia
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 4 - 5 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
Tabela wartości odżywczych
| Wartość energetyczna w 100g produktu |
307kcal 1 296kJ |
| Tłuszcz, w tym: | 2,3g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4g |
| Węglowodany, w tym: | 44g |
| - cukry | 1,8g |
| Błonnik | 14g |
| Białko | 21g |
| Sól | 0,005g |
| Potas | 877mg (44%)** |
| Magnez | 113mg (30%)** |
| Żelazo | 7mg (50%)** |
| Miedź | 0,97mg (97%)** |
** dzienna referencyjna wartość spożycia
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Karob nieprażony BIO 400g
14,99 zł
Makaron z groszku świderki 250g
7,79 zł
Kotlety sojowe 100g
4,69 zł
Śliwki bez pestek (suszone) BIO 200g
15,29 zł
Pesto zielone BIO 140g
13,59 zł
Pasta pistacjowa 170g