Makaron casereccia ryżowy razowy z liśćmi bambusa bezglutenowy BIO 250g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Makaron casereccia ryżowy razowy z liśćmi bambusa bezglutenowy BIO 250g
Składniki
mąka ryżowa pełnoziarnista*, liście bambusa* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać SOJĘ
Sposób użycia
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 13 - 14 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
360kcal 1 527kJ |
Tłuszcz, w tym: | 2,9g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5g |
Węglowodany, w tym: | 73g |
- cukry | 0,8g |
Błonnik | 5,3g |
Białko | 8g |
Sól | 0,06g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Ciasto kruche bezglutenowe 200g
4,79 zł

Makaron spagetti bezglutenowy 250g
13,59 zł

Bezglutenowy fix do śmietany 9g
0,89 zł

Wraps tortilla bezglutenowa 2szt.
17,19 zł

Bezglutenowa mieszanka mąk 1kg
14,99 zł