Makaron casereccia ryżowy razowy z liśćmi bambusa bezglutenowy BIO 250g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Makaron casereccia ryżowy razowy z liśćmi bambusa bezglutenowy BIO 250g
Składniki
mąka ryżowa pełnoziarnista*, liście bambusa* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać SOJĘ
Sposób użycia
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 13 - 14 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
Tabela wartości odżywczych
| Wartość energetyczna w 100g produktu |
360kcal 1 527kJ |
| Tłuszcz, w tym: | 2,9g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5g |
| Węglowodany, w tym: | 73g |
| - cukry | 0,8g |
| Błonnik | 5,3g |
| Białko | 8g |
| Sól | 0,06g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Ciasto kruche bezglutenowe 200g
4,79 zł
Makaron spagetti bezglutenowy 250g
13,59 zł
Bezglutenowy fix do śmietany 9g
0,89 zł
Wraps tortilla bezglutenowa 2szt.
17,19 zł
Pasta pistacjowa 170g