Makaron risoni proteinowy z ciecierzycą bezglutenowy BIO 250g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Makaron risoni proteinowy z ciecierzycą bezglutenowy BIO 250g
Składniki
50 % mąka z ciecierzycy*, mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać soję.
Sposób użycia
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 5 - 6 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
347kcal 1 468kJ |
Tłuszcz, w tym: | 4,1g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,8g |
Węglowodany, w tym: | 60g |
- cukry | 2,1g |
Błonnik | 5,1g |
Białko | 15g |
Sól | 0,02g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Bezglutenowe siemię lniane 450g
10,99 zł

Mąka owsiana bezglutenowa BIO 200g
10,49 zł

Naleśniki & gofry - mieszanka bezglutenowa 300g