Makaron shirataki konjac ryż suchy 150g
Opis
Makaron shirataki konjac ryż suchy 150g
Głównym składnikiem Bio Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu.
Składniki
Woda oczyszczona, mąka konjac, skrobia z tapiok
Sposób użycia
Wrzuć makaron do wrzątku i gotuj przez 8-10 minut. Następnie przepłucz go czystą wodą i dodaj do potrawy.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
97kcal 405kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0g |
Węglowodany, w tym: | 22g |
- cukry | 0g |
Błonnik | 3,4g |
Białko | 0g |
Sól | 0,01g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!






