Makaron shirataki noodles bezglutenowy BIO 300g
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Makaron shirataki noodles bezglutenowy BIO 300g
Głównym składnikiem Bio Diet Noodle jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu,
produkt 100% pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard),jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy
Składniki
woda 96,6%, mąka konjac 3,4%
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
7kcal 30kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0,1g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1g |
Węglowodany, w tym: | 0,2g |
- cukry | 0,1g |
Błonnik | 2,6g |
Białko | 0,01g |
Sól | 1g |
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


