Makaron spaghetti pełnoziarnisty z pszenicy durum BIO 500g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Makaron spaghetti pełnoziarnisty z pszenicy durum BIO 500g
Wybieramy najlepsze ekologiczne odmiany pszenicy, mielimy je w naszym młynie i mieszamy je z wodą źródlaną ze wzgórz w sąsiedniej fabryce makaronów, która zajmuje się produkcją makaronu Girolomoni.
Po wyjęciu nasz makaron odpoczywa przez 7 do 12 godzin w temperaturze 65 stopni, zależnie od formatu. Ten powolny proces suszenia zachowuje składniki odżywcze i wydobywa cały smak i aromat pszenicy.
Składniki
mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum BIO
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
357kcal 1 509kJ |
Tłuszcz, w tym: | 2,5g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6g |
Węglowodany, w tym: | 67g |
- cukry | 3,6g |
Błonnik | 9,2g |
Białko | 12g |
Sól | 0,01g |
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Tuńczyk w sosie własnym 120g
15,89 zł

Ksylitol fiński Danisco 1kg

Cynamon cejloński mielony BIO 50g
15,69 zł

Oregano BIO 20g
7,29 zł

Bazylia BIO 25g
7,89 zł