Makaron spaghetti pełnoziarnisty z pszenicy durum BIO 500g
Opis
Makaron spaghetti pełnoziarnisty z pszenicy durum BIO 500g
Wybieramy najlepsze ekologiczne odmiany pszenicy, mielimy je w naszym młynie i mieszamy je z wodą źródlaną ze wzgórz w sąsiedniej fabryce makaronów, która zajmuje się produkcją makaronu Girolomoni.
Po wyjęciu nasz makaron odpoczywa przez 7 do 12 godzin w temperaturze 65 stopni, zależnie od formatu. Ten powolny proces suszenia zachowuje składniki odżywcze i wydobywa cały smak i aromat pszenicy.
Składniki
mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum BIO
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
357kcal 1 509kJ |
Tłuszcz, w tym: | 2,5g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6g |
Węglowodany, w tym: | 67g |
- cukry | 3,6g |
Błonnik | 9,2g |
Białko | 12g |
Sól | 0,01g |
Kraj producenta
Włochy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Tuńczyk w sosie własnym 120g
15,39 zł
Ksylitol fiński Danisco 1kg
45,39 zł
Oregano BIO 20g
7,19 zł
Bazylia BIO 25g
7,69 zł
Tymianek BIO 20g
6,29 zł
Przyprawa prowansalska BIO 20g
8,49 zł