Pasta migdałowa 300g
                                                                Wysyłka w:
                                                                72 godziny
                                                                Darmowa dostawa już od 250zł
                                                            
                                                                                                            
                 Opis
                Opis
            
        Pasta migdałowa 300g
Pasta migdałowa doskonale sprawdzi się jako dodatek do kanapek, ciast, deserów i różnego rodzaju przekąsek. Świetnie komponuje się z naleśnikami.
Składniki:
100 % Migdały blanszowane prażone.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu 1 miesiąca.
Tabela wartości odżywczych:
| Wartość odżywcza produktu | w 100g | w porcji 25g | %RWS w 25g | 
| Wartość energetyczna | 2528 kJ/602 kcal | 632 kJ/150 kcal | 8% | 
| Tłuszcz, w tym: | 50,6 g | 12,7 g | 18% | 
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 3,9 g | 1 g | 5% | 
| Węglowodany, w tym: | 9,5 g | 2,4 g | 1% | 
| - cukry | 5,0 g | 1,3 g | 1% | 
| Błonnik | 10,4 g | 2,6 g | - | 
| Białko | 21,9 g | 5,5 g | 11% | 
| Sól | 0,07 g | 0,02 g | <1% | 
*RWS - Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
Kraj producenta:
Polska
                 Opinie o produkcie (0)
                Opinie o produkcie (0)
            
            Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
 Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
         
                             
             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                    