Bezglutenowy makaron kukurydziano ryżowy spaghetti BIO 500g
Wysyłka w:
24 godziny
Darmowa dostawa już od 250zł
Opis
Bezglutenowy makaron kukurydziano ryżowy spaghetti BIO 500g
Produkt powstał na bazie ekologicznych składników, tj. mąk pochodzących z certyfikowanych upraw. Nie zawiera glutenu.
Składniki:
Mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%).
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Sposób przygotowania:
Makaron należy gotować we wrzącej i osolonej wodzie ok. 8 minut.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
| Wartość energetyczna w 100g produktu: | 353 kcal / 1 497 kJ |
| Tłuszcz, w tym: | 1,4 g |
| - kwasy nasycone | 0,5 g |
| Węglowodany, w tym: | 77,1 g |
| - cukry | 1,0 g |
| Błonnik | 2,1 g |
| Białko | 7,1 g |
| Sól | 0,02 g |
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać jaja.
Kraj produkcji:
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (3)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Proszek do pieczenia BIO 12g
Bezglutenowe ciasto naleśnikowo-pierogowe 500g
Bezglutenowa mąka ryżowa 500g
Bezglutenowa kasza jaglana BIO 1kg
Marta
,Makaron bardzo smaczny. Chętnie używamy go do spaghetti
Jola
,Bardzo dobry makaron. Według mnie jest nawet lepszy niż tradycyjny.
MONIKA
,Świetny produkt