Bezglutenowy makaron kukurydziano ryżowy spaghetti BIO 500g
Opis
Bezglutenowy makaron kukurydziano ryżowy spaghetti BIO 500g
Produkt powstał na bazie ekologicznych składników, tj. mąk pochodzących z certyfikowanych upraw. Nie zawiera glutenu.
Składniki:
Mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%).
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Sposób przygotowania:
Makaron należy gotować we wrzącej i osolonej wodzie ok. 8 minut.
Produkt należy przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 353 kcal / 1 497 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,4 g |
- kwasy nasycone | 0,5 g |
Węglowodany, w tym: | 77,1 g |
- cukry | 1,0 g |
Błonnik | 2,1 g |
Białko | 7,1 g |
Sól | 0,02 g |
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać jaja.
Kraj produkcji:
Niemcy
Informacje dodatkowe
bez glutenu
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Bezglutenowa mąka ryżowa 500g
8,99 zł

Bezglutenowa kasza jaglana BIO 1kg

Bezglutenowa kasza gryczana niepalona BIO 1kg

Bezglutenowe płatki owsiane Jumbo 500g
Marta
,Makaron bardzo smaczny. Chętnie używamy go do spaghetti
Jola
,Bardzo dobry makaron. Według mnie jest nawet lepszy niż tradycyjny.