Pasta proteinowa z papryką i pieprzem bezglutenowa BIO 135g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Pasta proteinowa z papryką i pieprzem bezglutenowa BIO 135g
Wyjątkowy dodatek do chleba, do pomysłowych kanapek lub do gotowania i uszlachetniania potraw.
Składniki
gotowane nasiona ŁUBINU słodkiego* 30 %, papryka* 27 %, pasta pomidorowa*, cebula*, olej słonecznikowy*, białko bobu*, syrop z agawy*, sól kamienna, koncentrat soku cytrynowego*, mieszanka pieprzowa* (pieprz zielony* (pieprz*, woda, sól, ocet kokosowy*), pieprz czarny*), sól wędzona (sól morska, naturalny dym wędzarniczy), czosnek*, skrobia ziemniaczana*, pieprz cayenne*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
114kcal 474kJ |
Tłuszcz, w tym: | 5,2g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6g |
Węglowodany, w tym: | 7,9g |
- cukry | 6,3g |
Błonnik | 6,2g |
Białko | 5,7g |
Sól | 1,5g |
Zalecane warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu (6° do 8°C) i zużyć w ciągu kilku dni.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Czarna woda 500ml
7,39 zł

Miód Manuka MGO 400+ 250g

Bezglutenowa pasta kokosowa BIO 250g
19,10 zł