Pasta słonecznikowa z mango i curry bezglutenowa BIO 180g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Pasta słonecznikowa z mango i curry bezglutenowa BIO 180g
Produkt bezglutenowy.
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
Produkt wegański.
Składniki
nasiona słonecznika* (24%), woda, olej słonecznikowy*, przecier jabłkowy*, jabłko*, sok z cytryny z koncentratu*, syrop jabłkowy*, curry* (1,5%) (zawiera m.in. gorczycę* i seler*), sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Tabela wartości odżywczych
| Wartość energetyczna w 100g produktu |
321kcal 1 325kJ |
| Tłuszcz, w tym: | 30g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8g |
| Węglowodany, w tym: | 5,6g |
| - cukry | 4,3g |
| Błonnik | 2g |
| Białko | 6,1g |
| Sól | 1,5g |
Zalecane warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
dla Wegan
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Napój sojowy BIO 1L
12,89 zł