Pasta z czerwonej fasoli i soczewicy bezglutenowa 190g
Opis
Pasta z czerwonej fasoli i soczewicy bezglutenowa 190g
Składniki
fasola czerwona gotowana 42%, soczewica gotowana 33%, pomidory, woda, oliwa z oliwek, sok cytrynowy, przyprawy, sól
Uwagi
Charakterystyczna ciemniejsza warstwa pod wieczkiem, nie wpływa na jakość wyrobu
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
118kcal 493kJ |
Tłuszcz, w tym: | 5,2g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7g |
Węglowodany, w tym: | 9,1g |
- cukry | 1,2g |
Błonnik | 6,3g |
Białko | 5,6g |
Sól | 0,83g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 godzin.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
bez dodatku cukru
bez glutenu
dla Wegan
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Bezglutenowa kasza gryczana niepalona BIO 1kg
Quinoa - komosa ryżowa bezglutenowa 500g
Płatki owsiane bezglutenowe BIO 1kg
Iwona B...
,Smaczna i zdrowa.
A...
,do chlebka ok :)