Pesto a'la genovese BIO 125g
Opis
Pesto a'la genovese BIO 125g
Dzięki kremowej konsystencji i intensywnemu smakowi bazylii Byodo Pesto alla Genovese doskonale komponuje się z makaronem lub ziemniakami. Idealnie nadaje się również do marynowania mięs oraz jako dodatek do RYB i warzyw. Pyszna pasta z bazylii idealnie nadaje się również do chleba lub do aromatyzowania sosów.
Składniki
olej słonecznikowy*, bazylia* (24 %), woda, szpinak*, TWARDY SER* (6 %), ORZECHY NERKOWCA*, sól morska, odtłuszczone MLEKO w proszku*, surowy cukier trzcinowy*, czosnek*, kurkuma*, skrobia kukurydziana*, białko bobu*, koncentrat soku cytrynowego*, naturalny olejek bazyliowy*, substancja zagęszczająca: guma guar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ i soję.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
387kcal 1 619kJ |
Tłuszcz, w tym: | 38g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 5g |
Węglowodany, w tym: | 7,6g |
- cukry | 5,3g |
Błonnik | 0g |
Białko | 5,5g |
Sól | 2,6g |
Zalecane warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!