Pesto verde z orzechów nerkowca bezglutenowe BIO 200ml
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Pesto verde z orzechów nerkowca bezglutenowe BIO 200ml
Sos pesto verde na bazie orzechów nerkowca. Idealny do makaronów. Bez glutenu, odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Składniki
woda, olej słonecznikowy*, ORZECHY NERKOWCA* 6,7%, bazylia 5%, substancje zagęszczające: guma guar* i guma arabska*, cukier trzcinowy*, drożdże spożywcze*, oliwa z oliwek* z pierwszego tłoczenia, sól morska, emulgator: lecytyna słonecznikowa*, czarny pieprz*, czosnek*, koncentrat soku z limonki*, spirulina*, rozmaryn*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
108kcal 445kJ |
Tłuszcz, w tym: | 9,9g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 |
Węglowodany, w tym: | 2,1g |
- cukry | 1,1g |
Błonnik | 0g |
Białko | 1,8g |
Sól | 0,78g |
Kraj producenta
Hiszpania
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
dla Wegan
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Bezglutenowa mieszanka ciasto drożdżowe 200g
Karczoch 1L bez cukru
47,99 zł
Ciasto kruche bezglutenowe 200g
4,69 zł