Pieczywo chrupkie proteinowe ciecierzyca - soczewica - groch bezglutenowe BIO (6x18,34g) 110g
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Pieczywo chrupkie proteinowe ciecierzyca - soczewica - groch bezglutenowe BIO (6x18,34g) 110g
Bezglutenowe chrupiące pieczywo z roślin strączkowych bogatych w białko smakuje wyśmienicie ze słodkimi i słonymi smarowidłami, takimi jak dżem czy twarożek, z dipami i oczywiście z (wegańską) kiełbasą i serem. Chrupiące, bogate w błonnik i o wysokiej zawartości białka, stanowi idealną przekąskę między posiłkami lub jako substytut pieczywa podczas posiłków. Chrupiące pieczywo proteinowe doskonale sprawdzi się także jako baza pysznych kanapek czy dodatek do zup i sałatek.
Składniki
mąka z ciecierzycy* (33 %), mąka z soczewicy* (33 %), mąka grochowa* (33 %), sól morska (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać SOJĘ, MLEKO i orzechy.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
367kcal 1 554kJ |
Tłuszcz, w tym: | 3,2g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6g |
Węglowodany, w tym: | 58g |
- cukry | 1,9g |
Błonnik | 3,5g |
Białko | 24g |
Sól | 1g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu należy przechowywać w suchym miejscu, szczelnie zamknięte.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!