Pieczywo chrupkie proteinowe groch żółty - soczewica bezglutenowe BIO 100g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Pieczywo chrupkie proteinowe groch żółty - soczewica bezglutenowe BIO 100g
Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka.
Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych.
Składniki
mąka z żółtego grochu* (44 %), mąka z czerwonej soczewicy* (23,6 %), mąka z zielonej soczewicy* (23,6 %), skrobia z grochu* (6 %), mąka z ciecierzycy* (2 %), sól morska (0,8 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
361kcal 1 527kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1,8g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3g |
Węglowodany, w tym: | 59g |
- cukry | 2,3g |
Błonnik | 6,6g |
Białko | 24g |
Sól | 0,9g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać z dala od ciepła i wilgotności
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Baton orzeszki i czekolada 35g
3,89 zł

Smalczyk wegański bezglutenowy 160g
12,89 zł