Popcorn z niebieskiej kukurydzy z masłem shea i solą do przygotowania w mikrofalówce bezglutenowy BIO 100g
                 Opis
                Opis
            
        Popcorn z niebieskiej kukurydzy z masłem shea i solą do przygotowania w mikrofalówce bezglutenowy BIO 100g
Składniki
ziarno niebieskiej kukurydzy*, masło shea*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Uwagi
W zależności od posiadanej kuchenki mikrofalowej, jeśli duża ilość ziaren nie popękała, następną torebkę podgrzewaj kilka sekund dłużej. Ostożnie: produkt jest gorący, otwieraj torebkę ostrożnie ciągnąc po przekątnej za rogi.
Sposób użycia
Włóż rozchyloną torebkę do kuchenki mikrofalowej umieszczając ją spodem do góry. Ustaw kuchenkę mikrofalową na maksimum, na 2-4 minuty, w zależności od mocy kuchenki. Przybliżone czasy: 800 W przez 2-3 minuty, 600 W przez 3-4 minuty. Posłuchaj odgłosu pękających ziaren - gdy będzie łyszalny w odstępach 1-2 sekund, kukurydza jest gotowa.
Tabela wartości odżywczych
| Wartość energetyczna w 100g produktu | 482kcal 2 011kJ | 
| Tłuszcz, w tym: | 25,4g | 
| - kwasy tłuszczowe nasycone | 10,48g | 
| Węglowodany, w tym: | 48,7g | 
| - cukry | 0,47g | 
| Błonnik | 12,5g | 
| Białko | 8,4g | 
| Sól | 0,785g | 
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
                 Informacje dodatkowe
                Informacje dodatkowe
            
        
                 Opinie o produkcie (0)
                Opinie o produkcie (0)
            
            Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
 Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
         
                                
                            
                             
                                
                            
                             
                             
             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                
                             
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                     
                                        
                                    