Posypka do makaronu z orzechów nerkowca klasyczna bezglutenowa BIO 50g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Posypka do makaronu z orzechów nerkowca klasyczna bezglutenowa BIO 50g
To pyszna, roślinna alternatywa dla startego parmezanu, dzięki czemu idealnie nadaje się do wegańskiej włoskiej kuchni.
Oprócz makaronu, pizzy i risotto można go również używać do przyprawienia sałatek, przystawek i sosów.
Po prostu posyp pożądaną ilość na makaron, pizzę lub risotto i ciesz się smakiem!
Źrodło błonnika pokarmowego. Wysoka zawartość białka.
Składniki
78 % mielone ORZECHY NERKOWCA*, płatki drożdżowe*, mąka ryżowa*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Może zawierać SOJĘ, ŁUBIN i inne orzechy.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
544kcal 2 263kJ |
Tłuszcz, w tym: | 36g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 6,4g |
Węglowodany, w tym: | 31g |
- cukry | 8g |
Błonnik | 15,8g |
Białko | 20g |
Sól | 2,8g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od światła.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Wraps tortilla bezglutenowa 2szt.
17,19 zł

Muffiny klasyczne bezglutenowe 289g
10,79 zł

Soft waffeln gofry bezglutenowe 100g
17,10 zł