Bezglutenowe bułki hamburgerowe 130g

Opis
Bezglutenowe bułki hamburgerowe 130g
Bułki są miękkie, obsypane sezamem i pozostają świeże na długo. Stanowią idealną bazę do przygotowania domowych hamburgerów w takimi dodatkami, jakie lubimy. Zawierają dużą ilość błonnika pokarmowego oraz inuliny-naturalnego probiotyku wspomagającego układ trawienny.
Produkt nie zawiera glutenu, skrobi pszennej, mleka, jaj, czekolady oraz soi.
W opakowaniu znajdują się 2 bułki.
Składniki:
skrobia kukurydziana 38%, woda, mąka 18% (ryżowa, słonecznikowa) nasiona sezamu 4,6%, olej roślinny (rzepakowy), drożdże, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa, hydroksypropy-lometyloceluloza; cukier, białko grochu, sól, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; błonnik z babki jajowatej (plantago ovata), glukoza, substancja konserwująca: propionan wapnia
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 283 kcal / 1 193 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 7 g |
- kwasy nasycone | 1 g |
Węglowodany, w tym: | 49 g |
- cukry | 4,1 g |
Błonnik | 3,5 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 1,1 g |
Informacja o alergenach:
Produkt zawiera sezam.
Kraj produkcji:
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!







