Puder jabłkowy (liofilizowane sproszkowane jabłko) BIO 40g
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Puder jabłkowy (liofilizowane sproszkowane jabłko) BIO 40g
Puder jabłkowy to sproszkowane liofilizowane jabłka z polskich sadów. Liofilizacja jest procesem suszenia sublimacyjnego, zachowująca niemal w pełni smak, zapach oraz witaminy świeżych jabłek. Dzięki ich sproszkowaniu uzyskaliśmy naturalną słodką posypkę z jabłek, bez dodatku cukrów!
Puder jabłkowy można wykorzystać do:
- posypania: placków, ciast, naleśników, ciasteczek, gofrów
- jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek, twarożków
Składniki
jabłko liofilizowane sproszkowane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
373kcal 1 580kJ |
Tłuszcz, w tym: | 1g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2g |
Węglowodany, w tym: | 84g |
- cukry | 77g |
Błonnik | 10g |
Białko | 2,1g |
Sól | 0g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!


Liofilizowana truskawka 20g
8,29 zł

Tatarak kłącze 50g
7,89 zł

Bezglutenowa kasza jaglana BIO 1kg
13,49 zł

Amarantus ekspandowany BIO 100g
14,89 zł