Pudrowa mąka kukurydziana zarodkowa bezglutenowa BIO 500g
Opis
Pudrowa mąka kukurydziana zarodkowa bezglutenowa BIO 500g
Jedyna w swoim rodzaju mąka kukurydziana uzyskiwana z zarodków kukurydzianych, które stanowią serce ziarna oraz są fantastycznym magazynem witamin, mikroelementów oraz kwasów tłuszczowych OMEGA. Dzięki innowacyjnej technologii uzyskaliśmy wyjątkowy, aksamitny, zrównoważony i wysoce przyswajalny produkt, który dzięki swojej pudrowej frakcji pozwala na bardzo szeroką aplikację i zastosowanie w ciastach, słodkościach, produktach piekarniczych, makaronach, naleśnikach czy panierkach. Kreuj, twórz, odkrywaj dzięki wyjątkowej w skali Europy mące kukurydzianej zarodkowej. Certyfikowany produkt bezglutenowy i ekologiczny. Z MONCANA odkryjesz nowy świat mąk.
Składniki
ekologiczna ultra drobna mąka kukurydziana zarodkowa
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
337kcal 1 411kJ |
Tłuszcz, w tym: | 9,8g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6g |
Węglowodany, w tym: | 55g |
- cukry | 8,6g |
Błonnik | 12g |
Białko | 29g |
Sól | 0g |
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!