Sauerteigbrot chleb na zakwasie bezglutenowy 240g
Opis
Sauerteigbrot chleb na zakwasie bezglutenowy 240g
Bezglutenowy chleb na zakwasie. Ma piękną i chrupiącą skórkę. Wystarczy dodać swoje ulubione dodatki – wędlinę lub ser, warzywa i sos. Wyjdzie przepyszna kanapka w sam raz na śniadanie, lunch czy kolację.
Składniki
woda , skrobia ziemniaczana , skrobia kukurydziana , zakwas (mąka ryżowa, woda) 11% , mąka z sorgo , mąka kukurydziana , łuski psyllium (Plantago Psyllium) , mąka lniana 2,8 % , syrop z buraków cukrowych , oleje roślinne w zmiennych proporcjach (słonecznikowy, rzepakowy), mąka z quinoa , cukier , substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza ; kompot żurawinowy 2,1 % ( żurawina , cukier , substancja zagęszczająca: pektyna ; substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy ), syrop z żurawiny 1,3% ( koncentrat soku z żurawiny , cukier , substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy ), drożdże 1,9% , sól , mąka kasztanowa , aromat naturalny .
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
220kcal 924kJ |
Tłuszcz, w tym: | 3,7g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5g |
Węglowodany, w tym: | 38g |
- cukry | 5,3g |
Błonnik | 8,9g |
Białko | 4,1g |
Sól | 1g |
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!




Mariola
,Wszystkie produkty marki Schar są świetne i warte zakupu, opłacało się czekać ponad tydzień na dostawę