Sos orientalny bangkok curry bezglutenowy BIO 370g
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Sos orientalny bangkok curry bezglutenowy BIO 370g
Sos warzywny z napojem kokosowym i czerwoną pastą curry.
Świetnie sprawdzi się jako dodatek do ryżu, makaronów, kuskusu, grzanek i innych dań.
Produkt pasteryzowany.
Składniki
warzywa* 58 % w zmiennych proporcjach (papryka*, cebula*, marchew*, SELER*, cebula dymka*), woda, napój kokosowy* 10 %, olej słonecznikowy*, nasiona słonecznika*, koncentrat soku jabłkowego*, skrobia ziemniaczana*, czerwona pasta curry* 1,3 % (olej słonecznikowy*, cebula*, papryka pepperoni*, czosnek*, sól kamienna, koncentrat soku z limonki*, kminek*, kolendra*, imbir*, mirt cytrynowy*), sól kamienna, koncentrat soku z limonki*, czosnek*, imbir*, pieprz*, pieprz cayenne*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób użycia
Sos krótko podgrzać w rondelku, podawać gorące.
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
113kcal 469kJ |
Tłuszcz, w tym: | 8,2g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 2,7g |
Węglowodany, w tym: | 7,2g |
- cukry | 5,1g |
Błonnik | 1,8g |
Białko | 1,7g |
Sól | 1,2g |
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!




