Sos paprykowy chili bezglutenowy BIO 250ml
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt jest niedostępny na naszym magazynie oraz u naszego dostawcy lub producenta.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Zamienimy ten status jak tylko otrzymamy informację o ponownej dostępności produktu.
Opis
Sos paprykowy chili bezglutenowy BIO 250ml
To musi być miłość! Kiedy cudownie soczysty ekologiczny pieprz i ognista papryczka chili spotkały się, prawdopodobnie nie zdawały sobie sprawy, że są sobie przeznaczone. Nasz pikantny ekologiczny sos z papryczki chili jest tego najlepszym dowodem!
Składniki
koncentrat pomidorowy* (45 %), surowy cukier trzcinowy*, papryka* (11 %), pomidory*, ocet brandy*, cebula*, skrobia kukurydziana*, sól kamienna, ocet jabłkowy*, chili* (0,29 %), substancja zagęszczająca: guma guar*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Tabela wartości odżywczych
| Wartość energetyczna w 100g produktu |
97kcal 412kJ |
| Tłuszcz, w tym: | <0,5g |
| - kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1g |
| Węglowodany, w tym: | 21g |
| - cukry | 18g |
| Błonnik | 0g |
| Białko | 1,7g |
| Sól | 2,3g |
Zalecane warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Kraj producenta
Niemcy
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!