Sos salsa pikantny bezglutenowy BIO 260g
Opis
Sos salsa pikantny bezglutenowy BIO 260g
Składniki:
koncentrat pomidorowy*, ocet*, cebula*, syrop kukurydziany*, papryka czerwona*, papryka zielona*, skrobia ryżowa*, sól morska, sos Tamari* (soja*, sól morska), mąka kukurydziana*, drożdże*, regulator kwasowości- kwas cytrynowy, pieprz cayenne*, przyprawa curry* (zawiera gorczycę*), maltodekstryna kukurydzana*, zioła i przyprawy*
*certyfikowany składnik ekologiczny
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 89 kcal / 372 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 0,2 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany, w tym: | 21,2 g |
- cukry | 16,3 g |
Białko | 1,3 g |
Sól | 1,4 g |
Kraj producenta:
Holandia
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
dla Wegan
dla Wegetarian
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Chrupki w czekoladzie Delishios 37g
Bezglutenowe ciasto pierogowo-makaronowo-naleśnikowe 500g
Wraps tortilla bezglutenowa 2szt.
Bezglutenowe markizy z nadzieniem toffi 160g
Mąka pszenna razowa Typ 2000 BIO 1kg
10,39 zł
Czarny pieprz bezglutenowy 20g