Wafle kukurydziane pełnoziarniste z quinoa i solą morską BIO 100g
Opis
Wafle kukurydziane pełnoziarniste z quinoa i solą morską BIO 100g
Ekologiczne wafle z dodatkiem quinoa to chrupiące gofry. Zawierają mało kalorii, dlatego z pewnością polubią je osoby dbające o smukłą sylwetkę. Produkowane z wysokiej jakości ekologicznej kukurydzy w sposób gwarantujący zachowanie cennych właściwości pełnego ziarna. Bezglutenowe. Wafle są cienkie, bardzo chrupiące i mają charakterystyczny smak. Doskonale sprawdzą się jako lekka przekąska lub z dodatkami. Mogą stanowić substytut konwencjonalnego chleba czy słodkich przekąsek. Z dodatkiem pomidora oraz bazylii będą stanowić wyśmienity, lekkostrawny i dietetyczny posiłek.
Składniki
kukurydza* (89%), quinoa* (10%), sól morska (1%)
*produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych
Tabela wartości odżywczych
Wartość energetyczna w 100g produktu |
341kcal 1 438kJ |
Tłuszcz, w tym: | 4,1g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7g |
Węglowodany, w tym: | 62g |
- cukry | 1,5g |
Błonnik | 8,9g |
Białko | 9,5g |
Sól | 1g |
Zalecane warunki przechowywania
W suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
