Bezglutenowa mieszanka na muffiny czekoladowe z kremem budyniowym 310g
Opis
Bezglutenowa mieszanka na muffiny czekoladowe z kremem budyniowym 310g
Znakomity smak na początek i koniec dnia od ekspertów pieczenia!
Proste babeczki są doskonałym sposobem na wyśmienitą zabawę.
Zaproś do wspólnego pieczenia rodzinę i znajomych.
Nagrodą będą pyszne, własnoręcznie zrobione i ozdobione Muffiny Celiko!
Składniki:
Składniki muffinów: cukier, skrobia z tapioki modyfikowana, mąka ryżowa, czekolada w proszku 16,5% (cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu min. 32%), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, błonnik kakaowy, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, aromat, sól, guma ksantanowa: substancja zagęszczająca.
Składniki kremu budyniowego: cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, mleko pełne w proszku, maślanka w proszku, glukoza, sól, barwniki: karoteny, aromat.
Sposób przechowywania:
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Alergeny:
Produkt może zawierać: soję.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 336 kcal / 1 404 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 18 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany, w tym: | 40 g |
- cukry | 20 g |
Błonnik | 1,3 g |
Białko | 3,5 g |
Sól | 0,62 g |
Kraj produkcji:
Polska
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (0)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!




