Bezglutenowy makaron gryczany z batatami BIO 250g
Opis
Bezglutenowy makaron gryczany z batatami BIO 250g
Bezglutenowy makaron gryczany z batatami charakteryzuje się dość ciekawym, egzotycznym smakiem. Może stanowić doskonałą bazę do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Składniki:
Mąka gryczana*, mąka ze słodkich ziemniaków (batatów)* 5%, woda.
* certyfikowany składnik ekologiczny
Sposób przygotowania:
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3-4 minuty, odcedź makaron na sitku.
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 345 kcal / 1 449 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 3,6 g |
- kwasy nasycone | 0,9 g |
Węglowodany, w tym: | 65,5 g |
- cukry | 0 g |
Błonnik | 5,5 g |
Białko | 10,9 g |
Sól | 0 g |
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne.
Kraj producenta:
Holandia
Informacje dodatkowe
certyfikat BIO
bez glutenu
Opinie o produkcie (2)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!
Klienci którzy wybrali ten produkt kupili również:
Bezglutenowa mąka gryczana 500g
21,19 zł
Marta Łu*****z
,Bardzo dobry . Polecam
Joanna A...
,Dobry w smaku ale strasznie się skleja.